Dag 15: 75 meter – Positiv respons

Nu har vi nått halvtid och det känns både spännande och peppande att vi ska upp på det dubbla avståndet, shit det är lååångt alltså!!!

Jag får feedback lite då och då av de som är med och kör Fotutmaningen och det är jag så glad för, dels är det roligt att följa er och dels att höra att övningen haft så positiv inverkan på träningen.

Här är två PM som jag nyligen fått och som jag blev väldigt glad av:

Hej Jag måste bara säga TACK för din fotutmaning. Har testat den nu några dagar. Ja jag gör inte exakt som du det har jag inte tålamod med men i alla fall mkt belöningar varvat med långa sträckor utan belöning. Har kört den denna veckan. o redan i torsdags då vi hade tävlingsträning så kände jag skillnad o domaren vi hade har dömt mej flera gånger o även hon sa att det var skillnad. Idag tävlade jag. Det kändes så bra o när domaren höll upp en 9a så hade jag kunnat gå av plan så nöjd var jag. Fria följet har under mina ca 10 års tävlande varit mitt hat moment. Jag får liksom inte till det. Har nog max haft någon 8 annars oftast 7. så allt över 7 har varit en bonus. Men nu!!!!Herregud. Jag är så glad. TACK för att du ledde mej på rätt spår o hittade något som passade mej!!!

 

Hej jag måste bara skriva till dig och berätta att jag hängt med på båda dina utmaningar och det har verkligen förändrat min hundträning helt och hållet, det är som natt och dag. Förut tjatade jag och tjatade, nu oooohh det är så stor skillnad, han är uppmärksam, vill jobba, ja tigger om det faktiskt och fotgåendet där vi max kunde gå tio steg återigen med tjat och nu jobbar han koncentrerat och uthålligt. Tack snälla bästa du för detta! Jag är såld! Fler utmaningar snälla!!!!

Jag är så glad för era framgångar och för all respons som jag får! Tack återigen för att ni delar med er!

Nu bär det av till kurslokalen där jag ska ha en Heldag med Platsliggning, hej hopp!!!! 🙂

Dag 15: 75 meter