Föreläsningar

För mer information eller bokning gameonpuppy@hotmail.com

Så blir du en bättre Hundtränare

Hundtränarrollen är komplex vi behöver kunna var strukturerade men ändå flexibla, ha fantasi, våga experimentera, vara vältajmade, fokuserade, medvetna om vad vi gör och vad vi inte gör och mycket mycket mer…
Vi fokuserar mycket på vad hunden gör men glömmer ibland bort vår egen otroligt viktiga roll i hundträningen, det mesta hänger ju faktiskt på oss. På den här föreläsningen kommer jag fokusera på vår viktiga roll som hundtränare, hur blir man egentligen en duktig hundtränare!

Maximera uthålligheten inför tävling

Den här föreläsningen handlar om hur jag lägger upp träningen för att göra hunden riktigt uthållig så den orkar gå länge utan att det kommer någon belöning, både i specifika grundövningar, i momenten, genom överträning och hur jag målmedvetet jobbar med kedjor och sociala belöningar. Jag pratar om hur jag får hunden och mig själv att tycka tävling känns lätt, hur jag håller energin hos hunden uppe och hur jag jobbar med balans och fokus i tävlingsprogrammet.

100% Närvaro - Hur man skapar fokus på träning och tävling

En hund som är fokuserad på sin förare och på sina uppgifter är lätt att träna och tävla. Vi behöver lägga mycket tid på att skapa en bubbla runt oss, en bubbla som är tjock nog för att stänga ute allt annat som kan tänkas störa oss. Men det är inte bara hunden som ska klara av att fokusera det är lika viktigt för föraren.
På den här föreläsningen kommer jag dela med mig av mina erfarenheter och bästa tips för att uppnå full koncentration