Kajas Träningsdagbok

450kr

I den här gruppen får du följa mitt och Kajas första tränings år  (från 8veckor – 1år)

Under denna tid lär jag Kaja de viktigaste grunderna inför framförallt Lydnaden men dessa grunder kan appliceras i andra hundsporter också.

Kategori:

Beskrivning

I den här träningsdagboken får ni följa Kajas träning under hennes första år. Jag kommer jobba med viktiga grunder så som belöningsutveckling, social belöning, bubbla, fokus, fotgående, ingångar vid sidan, växla aktivitetsnivå, apportering, ta i och springa fort övningar, stadga, targets, runda kon, rutan, vittring, fjärr, dirigeringar, kedjor, kroppskontrollövningar, uthållighet, rutiner för framtida tävlingar och mycket annat.

Ni kommer få följa utvecklingen genom filmer, både när det blir rätt och fel.

Mitt mål med Kaja är att satsa högt i Lydnaden, vårt mål är SM därför kommer jag vara noga med alla viktiga grunder och detaljer redan från början.

Så här funkar det:

Du anmäler och betalar via swish (om du bor i Sverige, annars väljer du faktura)
Därefter trycker du på länken här nedan, då kommer du till  Facebook gruppen – Kajas Träningsdagbok, där gör du en förfrågan att gå med, så fort jag stämt av med betalningen kommer jag godkänna. Om du heter något annat på fb får du kontakta mig via mail.

Tryck på denna länk för att ansöka om att gå med i  Kajas Träningsdagbok

I gruppen finns olika ämnen till exempel Fotgående, i den tråden lägger jag alla filmer som handlar om detta, kommentera inte i dessa trådar, de ska bara innehålla filmerna, de är också numrerade för att du lätt ska kunna hålla reda på vilka filmer du sett.

Jag kommer uppdatera ofta då vi tränar i stort sett dagligen och nya ämnestrådar kommer allt eftersom vi börjar träna dom.

Jag kommer uppdatera fram till hennes ett års dag den 21/12 2024. Men gruppen kommer finnas kvar efter det och du har fortsatt tillgång till allt material så länge du vill.

Jag kommer ha några tillfällen då man kan ställa frågor och då lägga upp speciella trådar för det, avisering om detta kommer i gruppen.

Hoppas ni vill följa vårt första år tillsammans!

 

 

 

 

Meny
Game on puppy