Vilken färg är din?

Detta är på gång

Det har varit och är en intensiv och rolig period med heldagskurser, föreläsningar och under helgen Kreativ Hundförarutbildning Bruksspår.
Dessutom har Fotgåendeklubben dragit igång, ett fantastiskt gäng och oj vad vi ska grotta ner oss i fotgåendet under dessa tre månader! (en ny omgång startar 1/2 läs mer och anmäl via kurssidan.)

Jag har en hel del spännande på gång framöver. Dels kommer instruktioner och träningsschema för hur jag lär hundarna att gå fint i kopplet utan att dra, detta har efterfrågats länge och nu äntligen börjar det bli klart.

Några nyheter på produktsidan är också på gång,  just nu är de på tryckeriet, det ska bli väldigt spännande att se resultatet. Vilken färg är din?
Rosa, Lila, Blå, Gul, Grön, Orange eller kanske Svart.

På Måndag kommer jag uppdatera kurssidan med datum för nästa år och där kommer det finnas några spännande nyheter.

Vill du träna inomhus och komma undan regn, blåst, kyla och snö, jag hyr ut min lokal i Vålberg (strax utanför Karlstad) när jag inte själv är där och jobbar, både till privatpersoner och till andra instruktörer, maila mig vid intresse eller sms:a.

På måndag kommer också en ny 30 Dagars Utmaning, jag hoppas och tror att de flesta kommer kunna vara med, den är rolig och viktig.