Dag 7: 35 meter – Otroligt fin respons

Idag var Frö verkligen övertaggad, vanligtvis brukar jag värma upp en stund så hon får springa av sig lite och sen hinna landa med lite koncentrationsövningar, men idag var det direkt ut ur bilen och köra (innan mörkret.) Det är bra att checka av det med ibland, hur orkar hunden hålla ihop utan uppvärmning, jag tycker ändå hon gör det bra, visst ser man att det ryker ur öronen och att hon trycker på lite extra men hon orkar ändå hålla position och fokusera.
Tyvärr blev det bara två sträckor med på filmen då batteriet i kameran dog, imorgon kommer en hel ruta med en uppvärmd Frö.

Fotgåendeklubben

Vilken fantastisk respons det har varit! Så roligt att så många vill vara med! Det går bra att anmäla sig ända fram till sista Oktober, vi startar 1/11.
Detta är ingen onlinekurs på det viset att man får feedback och kan ladda upp egna filmer (därav det lägre priset) men det kommer att vara mycket förslag på praktiska övningar och det kommer finnas möjlighet att vara med på olika målinriktade utmaningar, man väljer självklart helt själv om man vill vara med på dem eller inte. Mer information om detta när vi drar igång, (har du missat finns mer utförlig information i det tidigare inlägget, anmäler gör man via kurssidan)

Dag 7: 35 meter