Dag 21: 105 meter – Minimera risken för slaskträning

Tidsbestämda mål är effektivt – genom att tidsbestämma minimerar vi risken för slaskträning (dvs träning där vi bara upprepar saker gång på gång utan att komma vidare.)
Den här utmaningen är ett tydligt exempel – på 30 dagar ska vi upp i 150 meters fotgående rakt fram.
Ibland är det svårt att hinna med att köra utmaningen, men jag är envis och har jag satt ett mål blir jag väldigt fokuserad på att klara det, jag peppas av det. Så jag tar mig tid! Likaså när jag har en tävling framför mig, både detaljer och helhet ska sitta när tävlingsdagen kommer och det är det jag tränar för, jag gör en tidsbestämd plan och tränar envist ända in i mål.

Just nu skriver jag om viktiga mål gällande fotgåendet till Fotgåendeklubben – snart är det dags!!! Den är öppen för anmälan några dagar till, missa inte! Anmäl på kurssidan.

Dag 21: 105 meter