Föreläsningar

För mer information eller bokning gameonpuppy@hotmail.com

Maximera uthålligheten inför tävling

Den här föreläsningen handlar om hur jag lägger upp träningen för att göra hunden riktigt uthållig så den orkar gå länge utan att det kommer någon belöning, både i specifika grundövningar, i momenten, genom överträning och hur jag målmedvetet jobbar med kedjor och sociala belöningar. Jag pratar om hur jag får hunden och mig själv att tycka tävling känns lätt, hur jag håller energin hos hunden uppe och hur jag jobbar med balans och fokus i tävlingsprogrammet.

100% Närvaro - Hur man skapar fokus på träning och tävling

En hund som är fokuserad på sin förare och på sina uppgifter är lätt att träna och tävla. Vi behöver lägga mycket tid på att skapa en bubbla runt oss, en bubbla som är tjock nog för att stänga ute allt annat som kan tänkas störa oss. Men det är inte bara hunden som ska klara av att fokusera det är lika viktigt för föraren.
På den här föreläsningen kommer jag dela med mig av mina erfarenheter och bästa tips för att uppnå full koncentration

Vardagslydnad i positiv bemärkelse

Denna föreläsning passar alla som vill ha en problemfri relation med sin hund, den kommer handla om inlärning, hur man får en följsam, uppmärksam hund, hur vi blir idoler i hundens ögon, hur man förebygger problem och jobbar med ev redan befintliga så som hundar som drar i kopplet, skäller, hundmöten, hoppar, jagar grannens katt, inte kommer när vi ropar, inte klarar att lämnas ensam, vaktar mm.