Cråkas Träningsdagbok Del 1

300kr

I den här gruppen får du följa mitt och Cråkas första tränings år  (från 8veckor – 1år)

Under denna tid lär jag Cråka de viktigaste grunderna inför framförallt Lydnad och Bruks, men dessa grunder kan appliceras i andra hundsporter också.

Kategori:

Beskrivning

Ni kommer kunna följa hur vi successivt jobbar med grunder inom exempelvis, fotgående, apportering, fokus, lekutveckling, stadga, social belöning, backa, framförgående, bra tävlingsrutiner, uthållighet, kedjor, fjärrdirigering osv.

En del vardagslydnad så som koppelgående, kloklippning mm finns också med.

Spår och uppletande delas också, liksom mina tankar kring träningen.

Vem är då Cråka:  En Malinois tik som föddes 191231. Hon är en valp med mycket humör, hon har mycket energi men tar inte i i onödan vilket gör att jag kommer få tänka till kring fartövningar, hon är väldigt miljöstark och älskar att balansera, krypa under, klättra upp på saker, gå på konstiga underlag och hoppa (hon tror hon kan flyga så det gäller att passa henne noga i vissa miljöer)

Hon har mycket kamp och jaktlust och gillar godis vilket är tacksamt när vi ska träna.

Jag har fått jobba mycket aktivt med att lära henne släppa leksaken och att komma tillbaka med den eftersom hon gärna vill ha dem för sig själv.

Hon är självständig därför är det extra viktigt att jag blir en betydelsefull resurs i hennes liv!

Målgrupp

Denna grupp vänder sig inte bara till dig med valp utan till alla hundägare med tävlingsambitioner.

Anmälan

Du anmäler dig här och betalar via swish (om du inte bor i utlandet då väljer du faktura) Därefter trycker du på länken här nedan som leder till gruppen på Facebook där du ansöker om att gå med, så fort jag stämt av din betalning kommer jag godkänna. Om du heter något annat på fb får du maila mig.

Tryck på denna länk för att ansöka om att gå med i  Cråkas Träningsdagbok Del 1

Du är med i gruppen och har tillgång till allt material som delats där så länge du vill.

Om du har valp är ett bra komplement till Cråkas Träningsdagbok, onlinekursen Puppyschool där får du en mer pedagogisk genomgång av varje grund.
Här kommer några glimtar från Träningsdagboken:

Just nu pågår del 2 i Cråkas Träningsdagbok, där får man följa med under hennes andra år och hur vi förbereder oss för tävlingsstart, även den hittar du här under Onlinekurser.

Meny
Game on puppy