Cråkas Träningsdagbok Del 2

300kr

I Cråkas Träningsdagbok Del 2 får ni följa Cråkas träningsresa under hennes andra år (1-2år) nu ska delarna sättas ihop till moment och vi gör oss redo för att tävla lydnad och bruks.

Kategori:

Beskrivning

Cråka har fyllt 1 år och vi har börjat sätta ihop delar till moment och lagt in en högre växel gällande uthålligheten, detta och mycket mer kommer ni få följa på Cråkas fortsatta träningsresa.

Vi kommer träna mycket på att hålla bubblan trots olika störningar runt om.

Få mer tryck och fart under tassarna.

Förfina detaljer.

Jobba ihop oss som ett team.

Hitta rätt förberedelser inför tävlingsstart.

Förberedelser och tävlingsstarter i de lägre klasserna i Bruksspår och Lydnaden.

Vi kommer också grunda och detaljträna för momenten i de högre klasserna.

Utöver lydnaden kommer ni också kunna följa spår- och uppletandeträning. Vi kommer fokusera en del på fältspår för att förbereda oss för en Appellstart.

Du kommer kunna följa oss under ett år (från 1år – 2år.) När tiden är slut har du fortfarande tillgång till gruppen och allt material som delats där.

Anmälan

Du anmäler dig här och betalar via swish (om du inte bor i utlandet då väljer du faktura) Därefter trycker du på länken här nedan som leder till gruppen på Facebook där du ansöker om att gå med, så fort jag stämt av din betalning kommer jag godkänna. Om du heter något annat på fb får du maila mig.

 

Tryck på denna länk för att ansöka om att gå med i  Cråkas Träningsdagbok Del 2

Här kommer glimtar från Cråkas första år:

Om du är intresserad av att se vilka grunder jag jobbade med under Cråkas första år finns Cråkas Träningsdagbok Del 1. (8 veckor – 1år) fortfarande öppen för anmälan.

Meny
Game on puppy