Puppyschool

799kr

Valpens första år är viktigt det är nu jag lägger grunden för vad som ska bli en lång, lysande och hållbar tävlingskarriär.

På den här onlinekursen kommer du få ta del av mitt träningsupplägg både genom text och filmer.

Du kommer få ta del av hur jag tänker kring inlärning, belöningar, målsättning, planering och hur jag delar upp och sätter kriterier.
Viktiga grunder så som fokus, omvänt lockande, bubblan, fotgåendets grunder, apporteringsgrunder, hur jag lär in av- och påknapp, hur jag lär valpen vad nyckeln till träning är, hur jag skapar en fin relation och en hög arbetsmoral hos valpen, hur jag lär valpen många viktiga principer och att bli riktigt uthållig, hur den på sikt kommer tycka tävling känns lätt och mycket mer. Jag förklarar också vad syftet med de olika grunderna är. Allt detta och mycket mer.

Grunden passar för de flesta hundsporter.

Vilka kan gå denna onlinekurs? 

Alla som vill, har du en valp så finns det också tips på uppgifter som du kan göra, men du kan gå denna även om du –  går i väntans tider, saknar valp eller har en vuxen valp på flera år.

Du kommer inte få någon feedback på din träning (därav priset)

Anmälning

Anmälningar tas emot fram till 25/7 ett lösenord och mer info skickas den 1/8 då onlinekursen drar igång (efter att vi mottagit din betalning) som ger dig fri tillgång till allt material under 4 månader.

 

 

 

Kategori:
Meny
Game on puppy