Heldag med uthållighet och bubblan

1295kr

Den här dagen kommer vi titta närmare på uthållighet- och störningsträning. På tävling behöver hunden kunna gå länge utan att få någon belöning den behöver dessutom kunna fokusera på dig och sina uppgifter, alltså gå in i bubblan med dig där ingenting kan störa er.

3 i lager

Artikelnr: S005 Kategori:

Beskrivning

Något av det svåraste som finns i hundträningen är att lära hunden att vara i Bubblan, den ska alltså i förlängningen kunna vara fokuserad på dig och på sina uppgifter under ett helt tävlingsprogram. För att klara detta behöver man ha en bra individuell plan och träna strukturerat.
När vi jobbar med bubblan vill vi att hunden ska lägga sina instinkter åt sidan, för den kommer vilja titta, lukta och undersöka, en del hundar vill detta mer än andra, hur mycket vi behöver jobba med bubblan kan variera men alla behöver tränas i det.

Du kommer få ta del av mina bästa verktyg för att få hunden att själv vilja vara i bubblan med dig och kunna vara där länge.


Den här dagen ägnar vi åt störningsträning och överträning som främjar uthållighet, gör bubblan stark och ökar momentsäkerheten. 

Plats: Karlstad
Instruktör: Jessica Johansson
Datum:  19/9
2024
Klockan: 10.00-17.00

Meny
Game on puppy